Moto Incepatorii au avut onoarea de a-l avea alaturi la curs pe Mihai Barbu, in El Comandande Grande

mihai barbu_moto incepatori

Mihai Barbu este vânzătorul de kilometri. În 2009, a plecat singur timp de patru luni spre Mongolia, călare pe motocicleta lui, Doyle. Cartea sa, “Vand Kilometri” ne-a invatat si ne-a incantat. Povestea aventurii sale poate fi citita si pe Mongolia.ro. De asemenea, in toamna a aparut si filmul „Un gând, un vis, Doyle și-un pix“.

In cadrul cursului moto, Mihai Barbu a raspuns tuturor intrebarilor adresate de moto incepatori. Le-a detaliat aspecte ale drumului de 26.000 km prin cele 13 tari vizitate si le-a dat sfaturi din experienta sa despre pasii de pregatire si de parcurs intr-o asemenea expeditie.

Urmatorul curs va avea loc pe 27.02.2014 si se vor discuta metodele de recapatare a reflexelor si a atentiei distributive, atat de importante pentru motociclistii iesiti din hibernare.

Ii multumim domnului Mihai Barbu pentru prezenta, rabdare si sfaturi si il invitam alaturi de Moto Incepatori la plimbari si excursii.

Multumim si echipei Custom Bikes, care a fost din nou alaturi de Moto Incepatori, dand detalii tehnice si raspunzand intrebarilor acestora.

Va asteptam la urmatoarele cursuri, indiferent ca sunteti incepatori, avansati sau inca elevi la scoala moto.

Cursurile teoretice Moto Incepatori sunt organizate cu sprijinul El Comandante Grande si Woobicha.ro

mihai barbu_moto incepatori

mihai barbu_moto incepatori

mihai barbu_moto incepatori

Foto: Andrei Catrinoiu