Motociclistii Incepatori au fost la lansarea cartii Oyibo

In cadrul Targului de Carte Gaudeamus 2015, tinut la Romexpo, editura Humanitas a lansat cartea Oyibo.
Autorii, Ana Hogas si Ionut Florea, au fost prezenti pentru a ne povesti cate ceva din aventura lor pe motocicleta prin Africa.

moto incepatori_oyibo cartea humanitas

Autografele autorilor cu dedicatie pentru Moto Incepatori

Va recomandam cu cladura sa cititi acest jurnal de calatorie. Este povestea unor oameni pe un drum, o poveste care insipira, o poveste care poate crea povesti si inspira vise sa devina realitate.

Iata introducerea autorilor:

“Suntem Ana şi Ionuţ, un cuplu de arhitecţi. Din iunie 2011 până în august 2012 am făcut turul Africii cu motocicleta. În această călătorie de 14 luni şi 55 000 de kilometri am lucrat ca voluntari în pădurea ecuatorială în Nigeria, am traversat Sahara în călduri de peste 54 de grade, am urcat muntele Camerun, am explorat delta Okavango şi bazinul Congo, am locuit într-un cătun camerunez fără bani şi fără telefon, am tractat motorul defect 350 de kilometri, am făcut malarie, am parcurs 3 000 de kilometri de off-road extrem în R.D. Congo, am trecut de sute de controale armate şi hăţişuri birocratice şi am cumpărat un pahar de ceai în Egipt. Acesta este jurnalul aventurilor noastre.”

Va asteptam la urmatoarele cursuri si plimbari, indiferent ca sunteti incepatori, avansati sau inca elevi la scoala moto.

Asociatia Moto Incepatori este sustinuta de Woobicha.