moto_incepatori_paltinu_2012

moto_incepatori_paltinu_2012_2

moto_incepatori_paltinu_2012_3

moto_incepatori_paltinu_2012_4

Clubul Moto Incepatori a iesit la plimbare

Traseu Bucuresti – Ploiesti – Paltinu

Plimbarea a fost supravegheata de instructor si a inclus o oprire la Ploiesti. La plecarea din Bucuresti, s-a stabilit ordinea de mers in coloana. Instructorul le-a explicat incepatorilor cum sa mentina distanta corecta si constanta unul fata de celalalt. Au fost stabilite tehnicile de depasire si modalitatile de semnalizare a obstacolelor si a urgentelor.

La fiecare oprire, instructorul a explicat fiecarui incepator in parte ce trebuie sa imbunatateasca sau sa modifice in stilul de mers. Astfel, au imbinat placerea de a se plimba cu motoarele cu utilitatea sfaturilor primite.

Motociclistii incepatori au fost insotiti de o masina de asistenta, cu truse de scule si kituri de reparatie si de pana, pentru cazuri de urgenta. In masina au fost depozitate si bagajele si echipamentul necesar excursiei: corturi, saci de dormit, gratar, alimente, bauturi.

La intoarcerea catre Bucureti, s-a mers pe autostrada. Motociclistii incepatori s-au acomodat cu mersul pe autostrada si cu ce presupune acesta: mentinerea constanta a unei viteze mai mari decat pe restul traseului, curentii de aer mai violenti, alti participanti la trafic ce merg cu viteze foarte mari.