moto_incepatort_vama_veche

moto_incepatort_vama_veche2

moto_incepatort_vama_veche3

moto_incepatort_vama_veche4

moto_incepatort_vama_veche5

moto_incepatort_vama_veche7

Clubul Moto Incepatori a fugit la mareee

Traseu Bucuresti – Vama Veche

Motociclistii incepatori au hotarat sa mearga la mare. Intreg traseul a fost ghidat si supravegheat de intructor si asistat de o masina dotata cu truse de scule si kituri de reparatie si de pana, pentru cazuri de urgenta.

La plecarea din Bucuresti, s-a stabilit ordinea de mers in coloana si viteza cu care se va circula. Instructorul le-a explicat incepatorilor cum sa mentina distanta corecta si constanta unul fata de celalalt. Au fost stabilite tehnicile de depasire si modalitatile de semnalizare a obstacolelor si a urgentelor.

Motociclistii incepatori s-au acomodat cu mersul pe autostrada si cu ce presupune acesta: mentinerea constanta a unei viteze mai mari, curentii de aer mai violenti, alti participanti la trafic ce merg cu viteze foarte mari. Viteza a fost crescuta treptat, pana ce s-a atins viteza legala de mers pe autostrada, astfel incat toturor incepatorilor le-a fost usor sa se acomodeze.

Pe autostrada soarelui, au fost facute mai multe opriri. La fiecare oprire, instructorul a explicat fiecarui incepator in parte ce trebuie sa imbunatateasca sau sa modifice in stilul de mers. Astfel, au imbinat placerea de a se plimba cu motoarele cu utilitatea sfaturilor primite.

Pentru a se acomoda mai intai cu mersul pe motor la drum lung, fara greutate incomoda in spate, in masina de asistenta au fost depozitate si bagajele incepatorilor.