Prima editie a festivalului moto Rock Wheel va avea loc in perioada 27-29 septembrie, pe Aerodromul Comana.

rock_wheel_festival_2013_nt

Motociclistii din intreaga tara (si nu numai) sunt asteptati la distractie, indiferent de genul de motocicleta sau de nivelul de experienta.

Obiective

Printre temele principale ale festivalului Rock Wheel se afla inlesnirea contactului incepatorilor cu lumea moto si imbunatatirea sigurantei rutiere si a responsabilitatii sociale.

Activitati

Se vor organiza concursuri, in care cei care doresc isi vor putea etala abilitatile de pilotaj pe motocicleta personala – mers incet, slalom, burnout, skandenberg moto si enduro. Motocicletele devin vedete in concursurile care premiaza cea mai frumoasa si cea mai zgomotoasa motocicleta. Pentru concursurile de burnout si zgomot, firmele specializate tireexpert.ro si sonometrie.ro, vor asigura pneuri adecvate si masuratori sonometrice. Scoala de Soferi TEO va supraveghea si arbitra concursurile.

Spectacolul va fi asigurat de demonstratiile de stunt riding si motocross, efectuate de specialisti ai acestor discipline.
Clubul Sportiv MOTO FLY RO va efectua zboruri demonstrative si cadou cu motoparapanta – motocicleta cerului.

Premiile vor fi oferite de Bosch si de Motul.

Atât sâmbata, cât si duminica Asociatia React va tine cursuri de prim ajutor deosebit de utile pentru motociclisti, unde participantii vor primi explicatii detaliate de la personal calificat si vor putea exersa tehnici si manevre care le-ar putea salva viata atât lor, cât si colegilor de drum.

In prima parte a zilei de sâmbata, motociclistii vor dona sânge in scopuri caritabile. Recoltarile vor fi facute de Asociatia React, care va aduce la fata locului un car mobil de recoltare de ultima generatie.

Asociatia Complex Care ofera, pe tot parcursul festivalului consultatii de specialitate pentru toti participantii, in legatura cu problemele de sanatate generate de traumatismele cauzate de accidentarile survenite pe parcursul mersului cu motocicleta, precum si posibilitatea de a face tratament de recuperare in Clinica de Ozonoterapie Vitan. In timpul evenimentului le ofera motociclistilor masaje terapeutice, kinetoterapie si fizioterapie.
Cursurile tinute de Asociatia Complex Care vor fi de preventie a traumatismelor vertebro-medulare in caz de accident, cursuri de igiena posturala si cursuri de preventie generala a bolilor asociate mersului cu motocicleta (spondiloza cervicala, hernie de disc, sindrom de tunel carpian, atroza precoce).

De asemenea, se va organiza o licitatie cu scop caritabil. Vor fi licitate tricouri pictate manual cu teme moto, iar suma stransa va fi donata unor cazuri speciale de copii bolnavi.

Pe intreg parcursul festivalului, motociclistii prezenti vor putea profita de ofertele distribuitorilor de motociclete noi si second-hand, echipamente, accesorii si consumabile moto, precum si ale atelierelor de service moto in zona de expozitie.

LINEUP

Vineri seara va fi concert la foc de tabara cu trupele:

Red House Band
Red House Band Facebook

PIMP
PIMP Facebook
PIMP OfficialTube

Days Before Disappearance
Days Before Disappearance Facebook
Days Before Disappearance Myspace

Sâmbata seara distractia va fi asigurata de concerte ale formatiilor consacrate deja in rândul motociclistilor:

Changing Skins
Changing Skins Facebook
Changing Skins Myspace

First Division
First Division Facebook
First Division Myspace

9,7 Richter
9,7 Richter Facebook
9,7 Richter Myspace

N.E.G.A.T.I.V.
N.E.G.A.T.I.V. Facebook
N.E.G.A.T.I.V. Myspace

S.I.T.A.
S.I.T.A. Facebook

Halo
Halo Facebook

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Incepatori si Woobicha, se va desfasura intr-un spatiu de 18.000 metri patrati, cu loc pentru parcare si campare, zona de concursuri si demonstratii, prezentare si vânzare de echipamente si accesorii, baruri, mese, scena si dans.

Rock Wheel Moto Festival 2013 – Eveniment creat de Moto Incepatori si Woobicha in colaborare cu Clubul Sportiv MOTO FLY RO, cu sustinerea Primariei Comana. Powered by MYMOTO.RO


View Driving directions to Aerodrom MotoFlyRo Comana, DJ412A, România in a larger map

Sponsori
Sonometrie.ro, Suport 81, Moto Fly RO, Mymoto.ro, Motul, Scoala de Soferi Teo, Bosch, Dremel.

Parteneri
Asociatia REACT, Asociatia Complex Care, Holsten, Kfea.ro, Tire expert, Megascena, El Comandante Grande, Electric Instal.

Parteneri media
Kissfm, Revista moto bikes, Revista Pe gustul tau, pemotoare.ro, zona-moto.ro, autocorect.ro, promusicprod.ro, metalhead.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, maximumrock.ro.