Abordarea virajelor moto – Curs teoretic organizat de Asociatia Moto Incepatori si Scoala Moto AMI

Inainte de a incepe plimbarile cu motocicleta pe drumuri virajate, incepatorii trebuie sa aiba niste informatii de baza despre tehnicile de abordare corecta a virajelor.

abordarea virajelor moto - moto incepatori - scoala moto ami (4)

Instructorii Bogdan Buleandra si Diana Fota Porumb au explicat motociclistilor incepatori pozitia corecta pe motocicleta, multiple posibilitati de a face motocicleta sa vireze, dar si abordarea corecta a unui viraj.

Temele discutate in ordinea efectuarii:
1. Privirea
2. Franarea
3. Treapta
4. Pozitia

abordarea virajelor moto - moto incepatori - scoala moto ami (3)

Incepatorii au avut posibilitatea de a se pozitiona pe motocicleta sub privirea instructorilor. Astfel, au putut intelege ce anume sa actioneze sau sa corecteze.

abordarea virajelor moto - moto incepatori - scoala moto ami (5)

Cursurile Moto Incepatori sunt organizate cu sustinerea Scolii Moto AMI, in Poligon Electronicii

Va asteptam la urmatoarele cursuri, indiferent ca sunteti incepatori, avansati sau inca elevi la scoala moto. Daca inca nu v-ati ales scoala de soferi preferata, va invitam pe pagina Scoala Moto AMI.

Cuvinte relevante: viraje, viraje moto, alegere trasa, curs viraje, abordare viraje, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti, reducere scoala de soferi, reducere scoala moto, scoala moto categoria a, scoala categoria a, scoala moto ami, scoala categoria a bucuresti, permis de conducere categoria A.