Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit pentru imbunatatirea sigurantei rutiere prin cursurile Asociatiei Moto Incepatori

doneaza asociatiei moto incepatori

Este simplu. Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia Moto Incepatori 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit deja in anul 2015.
Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna organizarea mai multor cursuri gratuite practice şi teoretice cu material didactic mai bun si, mai ales, pentru mai multi motociclisti incepatori.

1. Descarcă formularul precompetat cu datele noastre:

declaratia 230 (salariati) asociatia moto incepatori (dacă în 2015 ai avut venituri numai din salarii)

declaratia 200 (PFA) moto incepatori (dacă în 2015 ai avut şi alte venituri – din salarii si activităţi independente sau numai din activităţi independente)

2. Descarcă fișierul și apoi deschide-l. Dacă nu se încarcă, închide-l și deschide-l încă o dată.
3. Completează formularul cu datele personale şi semnătura ta.
3. Trimite formularul la Administraţia Financiară din localitatea/Sectorul de care aparţii:

  • Depunere directa
  • Trimitere prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire)

Adresele Administraţiilor Financiare

Dacă vrei să sprijini şi mai mult activităţile noastre, poţi să strângi formulare de la colegi de serviciu, prieteni, familie etc. şi să le aduci la cursuri, sau să ne anunţi. Vom veni la sediul tău să ridicăm formularele şi le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

Ne poţi contacta la 0721749908 sau pe adresa [email protected]

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2016, dupa aceasta data contribuabilii pierd dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

Mai multe detalii despre completarea Formularului 200 vezi AICI.